Κοινωνία

Ηράκλειο: Το δικαίωμα της σιωπής διατήρησε ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι νεαρό για μία προσπέραση

Ο 22χρονος κατηγορούμενος έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής στην ανακρίτρια. Πήρε το δρόμο για τη φυλακή, την ώρα που ο άτυχος Νίκος δίνει μάχη σε νοσοκομείο στην Κρήτη για να συνέλθει…

Διαδικασία- εξπρές ήταν τελικά, η απολογία του 22χρονου που παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 23 Αυγούστου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου Νίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο δικηγόρος του, υπέβαλε υπόμνημα στην ανακρίτρια, όμως ο ίδιος ο 22χρονος διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής που του δίνει ο νόμος. Το μόνο που είπε ήταν πως δεν είναι σε θέση, τόσο πνευματικά όσο και ψυχολογικά, να διαχειριστεί το περιστατικό.

Όπως είπε, θα επανέλθει με τον δικηγόρο του σε δεύτερο χρόνο, όταν ο ίδιος μπορέσει να επανακάμψει ψυχολογικά.

Ο 22χρονος οδηγείται στη φυλακή καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά από τη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι.

O 22χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ. Εκεί τον περίμεναν δεκάδες συγγενείς του, περίπου 40 με 50 άτομα. Οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου ακολούθησε η απολογία- εξπρές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ