Κοινωνία

8χρονο αγόρι βρέθηκε στο δρόμο ολομόναχο- Συνελήφθησαν η μητέρα και η αδερφή του

Χάρη σε μία ηλικιωμένη γυναίκα που το εντόπισε να περιφέρεται ολομόναχο και γυμνό από τη μέση και πάνω στην κοινότητα του Βρυότοπου του Δήμου Τυρνάβου, σώθηκε από τυχόν ατύχημα ένα αγοράκι 8 χρόνων το οποίο είχε φύγει από το σπίτι του, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η ηλικιωμένη το πήρε στο σπίτι της και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα το παιδί που ήταν καλά στην υγεία του να μεταφερθεί με περιπολικό στο τοπικό τμήμα και να αρχίσουν αναζητήσεις για την οικογένειά του. Όπως διαπιστώθηκε, η 53χρονη μητέρα του απουσίαζε από το σπίτι τους στον Αμπελώνα καθώς εργαζόταν και η 24χρονη κόρη της είχε αναλάβει να προσέχει το αδελφάκι της. Όμως, η νεαρή έφυγε από το σπίτι και ο μικρούλης αποφάσισε να ζήσει την περιπέτεια της περιπλάνησης!

Η μητέρα και η αδελφή του 8χρονου αγοριού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, τις παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθερες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...