Κοινωνία

Πατήσια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 25χρονου – Συνελήφθησαν 4 νεαροί

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, με τον 25χρονο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, μετά από τραύμα που έφερε από μαχαίρι με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν χθες, κατόπιν ενταλμάτων 4 Έλληνες, ηλικίας 18,19 και 20 ετών για την δολοφονία του 25χρονου.

Του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν και τον μαχαίρωσαν

Από την προανακριτική έρευνα του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, προέκυψε ότι τις πρωινές ώρες της 12ης Αυγούστου στην περιοχή των Πατησίων, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν από κοινού στον 25χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν και ο 20χρονος με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τον τραυμάτισε θανάσιμα, καταφέρνοντας του χτύπημα στο θώρακα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...