Κοινωνία

Ξυλοδαρμός 43χρονης στη Λάρισα - Αποκαλύπτει ο δικηγόρος: «Προσπάθησε να την πετάξει από το μπαλκόνι»

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 52χρονος από τη Λάρισα, ο οποίος ξυλοκόπησε αλύπητα την σύζυγό του και την έστειλε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Η απόφαση για την προφυλάκισή του πάρθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την σημερινή απολογία του κατηγορούμενου στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος στην ανακρίτρια και συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν βλέπουμε σημάδια μετάνοιας»

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα, οι δικηγόροι του θύματος ανέφεραν πως δεν βλέπουν σημάδια μετάνοιας από τον κατηγορούμενο. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος κ. Δημοσθένης Γούλας τόνισε: «Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως δεν διαβλέπουμε σημείο μετάνοιας. Η γυναίκα προσπαθεί να συνέλθει από την βάρβαρη μεταχείριση, την ανήθικη, αναξιοπρεπή και άνανδρη μεταχείριση, δίνει ακόμα τον αγώνα της. Η ποινική διαδικασία θα έχει και συνέχεια και ίσως εμπλουτιστεί

Ο έτερος δικηγόρος της αστυνομικού κ. Διαμαντής Μπασαράς έκανε λόγο για «ακατανόητη συμπεριφορά» του κατηγορούμενου, λέγοντας: «Η συμπεριφορά του κατηγορουμένου είναι ακατανόητη. Το θύμα έχει υποστεί μια τεράστια ψυχική και σωματική ταλαιπωρία. Υπάρχουν και άλλα αδικήματα, για τα οποία θα στραφούμε στην δικαιοσύνη. Υπάρχουν πράξεις που δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνήσουν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και δεύτερη ταλαιπωρία το θύμα τις τελευταίες ώρες με ψέματα που διακινούνται σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου».

Αναφορικά με τα μηνύματα στο κινητό της συζύγου που υποστηρίζει σε δήλωση ο κ. Κούγιας που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο, οι συνήγοροι της 43χρονης σχολίασαν πως «δεν υπάρχει τίποτα. Όλα είναι στη φαντασία τους».

Τέλος, ο κ. Μπασαράς συμπλήρωσε πως ο δράστης την έσυρε από τα μαλλιά και προσπάθησε να πετάξει από το μπαλκόνι την σύζυγό του, σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας της αστυνομικού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...