Κοινωνία

Προσαγωγή υπόπτου για τη σφαίρα στο κεφάλι 29χρονου στην Κρήτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση θρίλερ στην Κρήτη, με τον τραυματισμένο 29χρονο, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, έχοντας μία σφαίρα «καρφωμένη» στο κεφάλι του. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, προσήχθη ύποπτος από το σπίτι του, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου για εξέταση. 

Σύμφωνα με το Cretalive, στην αρχή οι αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη κλήθηκαν να επιληφθούν τροχαίου με εκτροπή στο δρόμο των Μοιρών, όμως λίγες ώρες αργότερα υπήρξε ανατροπή, αφού οι γιατροί του Βενιζελείου όπου διακομίστηκε ο 29χρονος, εντόπισαν σφαίρα στο κεφάλι μετά από την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε!

Οι Αρχές άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο του αυτοπυροβολισμού, όμως γρήγορα εγκατέλειψαν το σενάριο της απόπειρας αυτοκτονίας, καθώς όπλο δεν βρέθηκε πουθενά. Ούτε μέσα στο αυτοκίνητο, ούτε έξω από αυτό.

Έτσι, με βάση και κάποια άλλα ευρήματα, οι έρευνες κινούνται πλέον ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση κάποιος να πυροβόλησε τον 29χρονο ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προκληθεί τροχαίο με εκτροπή.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ