Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λαμία: Κάηκαν σπίτια στη συνοικία του Αφανού! - Νέο μήνυμα του «112»

Νεότερη ενημέρωση

Στην εκκένωση του βορείου τμήματος της Λαμίας προχωρούν οι αρχές. Πριν από λίγη ώρα στάλθηκε στους κατοίκους των περιοχών μήνυμα από το 112 για να εκκενώσουν προς το κέντρο και τα νότια της Λαμίας.

Στο σημείο επιχειρούν πυροσβέστες αλλά και εθελοντές με τη συμμετοχή της αστυνομίας και του δήμου, ενώ δύο αεροσκάφη επιχειρούν συνεχώς ρίψεις νερού πάνω από την περιοχή για να συγκρατήσουν τη φωτιά.Το μέτωπό της φωτιάς κατευθύνεται ανατολικά, ενώ έχει επεκταθεί και δυτικά προς το Κάστρο της Λαμίας μέσα σε πευκόφυτη περιοχή.

 

«Από τη μία πλευρά γλυτώσαμε τα σπίτια και τους ανθρώπους. Τώρα είναι κρίσιμη η βόρεια πλευρά… που έχει και εκεί σπίτια διάσπαρτα…» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραΐσκος, αναφερόμενος στην πυρκαγιά που ξέσπασε αργά σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Αφανός της Λαμίας.

Σύμφωνα με το Lamiareport, οι πρώτες φλόγες ξεπήδησαν από το κομμάτι δίπλα στο γήπεδο και γρήγορα εξαιτίας των ισχυρών νοτιανατολικών ανέμων ξέφυγαν σε παρακείμενες κατοικίες. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει καεί αποθήκη στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Μπιζανίου. 

Αρχικό κείμενο

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 15:10’ το μεσημέρι της Τετάρτης στην Π.Υ. Λαμίας για επικίνδυνη πυρκαγιά μέσα στα σπίτια στη συνοικία του Αφανού!

Οι πρώτες φλόγες ξεπήδησαν από το κομμάτι δίπλα στο γήπεδο και γρήγορα εξαιτίας των ισχυρών νοτιανατολικών ανέμων ξέφυγαν σε παρακείμενες κατοικίες. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει καεί αποθήκη στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Μπιζανίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ισχυροί νοτιανατολικοί άνεμοι σπρώχνουν τις φλόγες μέσα στις αυλές.

Δείτε βίντεο του lamiareport:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...