Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φωτιά στη Ρόδο: Στο νοσοκομείο ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης

Στο νοσοκομείο Ρόδου μεταφέρθηκε αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε την ώρα που προσπαθούσε να βοηθήσει στην εκκένωση περιοχών, όπου οι πυροσβέστες δίνουν μάχες με τις  φλόγες.  

Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ, που είχε κατέβει στο νησί προς ενίσχυση, την ώρα που οδηγούσε την μοτοσικλέτα στο Γεννάδι Ρόδου έπεσε πάνω σε καλώδιο κολώνας της ΔΕΗ, που είχε πέσει.

Το καλώδιο ήταν κάθετα στον δρόμο, στο ύψος του κεφαλιού και του λαιμού.

Ο αστυνομικός δεν πρόλαβε να σταματήσει ή να το αποφύγει και τον βρήκε στο λαιμό, με αποτέλεσμα να πέσει από την μοτοσικλέτα και να τραυματιστεί.

Για προληπτικούς λόγους παραμένουν στο νοσοκομείο της Ρόδου, ένας πυροσβέστης και ένας αστυνομικός οι οποίοι συμμετείχαν στη μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο νησί.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να βοηθήσει στην εκκένωση περιοχών, όπου οι πυροσβέστες δίνουν μάχες με τη φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός την ώρα που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στο Γεννάδι Ρόδου, έπεσε πάνω σε καλώδιο κολώνας της ΔΕΗ, το οποίο κρεμόταν.

Ο πυροσβέστης αντιμετώπισε έντονα αναπνευστικά προβλήματα στη διάρκεια της κατάσβεσης. Και οι δύο δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...