Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δύο τα μέτωπα της φωτιάς στο Δαφνί - Νέα εστία νότια της Λεωφόρου Αθηνών (Βίντεο-upd)

Νέα ενημέρωση

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Χαϊδαρίου και συγκεκριμένα στο Δαφνί. Η φωτιά καίει χαμηλή και θαμνώδη βλάστηση πάνω από τον οικισμό Αφαίας και συγκεκριμένα πολύ κοντά στη γέφυρα όπου βρίσκονται σιδηροδρομικές γραμμές.

Το μέτωπο απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών. Επιτόπου έσπευσαν 26 πυροσβέστες με επτά οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος επιχειρούν ένα AB - 214 και ένα S-64. Σημειώνεται ότι η περιοχή όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκονται πολλοί πυλώνες της ΔΕΗ. 

Λίγο μετά τις 3 το απόγευμα δεύτερη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή νότια της Λεωφόρου Αθηνών, ενώ στις δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή προστέθηκε και ένα τρίτο ελικόπτερο. 

Aρχικό κείμενο

Φωτιά έχει ξεσπάσει τώρα στο Δαφνί και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Η φλόγες καίνε πάνω από τη λεωφόρο Αθηνών, στη γέφυρα του Προαστιακού.

Η φωτιά εντοπίζεται στο λόφο πάνω από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.


Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δαφνί, πάνω από τη λεωφόρο Αθηνών, όπου είναι η γέφυρα του Προαστιακού, στο Χαϊδάρι. Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.


Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν στο σημείο της φωτιάς.

Άμεσα έφθασαν στο σημείο και επιχειρούν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...