Κοινωνία

Ιδιωτικό ταχύπλοο τραυμάτισε 25χρονο τουρίστα στους Παξούς

Ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος που οδηγούσε 44χρονος και το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή «Μογγονησίου» Παξών, χτύπησε 25χρονο αλλοδαπό τουρίστα, ο οποίος κολυμπούσε στην είσοδο του όρμου χωρίς να φέρει κατάλληλη ευδιάκριτη σήμανση.

Για το ατύχημα ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Λιμενική Αρχή Παξών και σύμφωνα με αυτή άμεσα ο 44χρονος μετέφερε τον 25χρονο με το ταχύπλοο στο λιμάνι των Παξών όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών.

Στη συνέχεια ο τραυματίας, ο οποίος έφερε τραύματα στην ποδοκνημική και στον αριστερό βραχίονα, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος στον λιμένα «Αρρίλα» Πέρδικας όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Από τη Λιμενική Αρχή Παξών, που διενεργεί τη προανάκριση, συνελήφθη ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου για παράβαση των άρθρων 28 και 314 του Π.Κ. (σωματική βλάβη από αμέλεια).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...