Κοινωνία

Διέρρηξαν το σπίτι αστυνομικού και λήστεψαν το υπηρεσιακό του όπλο

Διάρρηξη σε σπίτι 33χρονου αστυνομικού έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Χαϊδάρι, με τους διαρρήκτες να κλέβουν και ένα υπηρεσιακό όπλο.

Αφού πρώτα αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, οι διαρρήκτες έσπασαν το τζαμί της μπαλκονόπορτας και εισήλθαν σε αυτό.

Στη συνέχεια, έψαξαν όλα τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή και εντόπισαν μέσα στη ντουλάπα ένα μικρό χρηματοκιβώτιο πακτωμένο με βίδες, όπου ο αστυνομικός φύλαγε το υπηρεσιακό του όπλο.

Οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και αφού έκλεψαν και τιμαλφή, αξίας 10.000 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή.

Ο 33χρονος αστυνομικός όταν γύρισε σπίτι του και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κάλεσε αμέσως την άμεση δράση, ωστόσο από τις αναζητήσεις δεν εντοπίστηκαν οι διαρρήκτες.

Στον 33χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση των όρων φύλαξης όπλου και συνελήφθη, ενώ λίγο αργότερα με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...