Κοινωνία

Ρόδος: Επιθεώρηση εργασίας στο μαγαζί μετά τις εικόνες με τον σερβιτόρο

Το βίντεο με τα καρέ που παραπέμπουν σε εργασιακό «μεσαίωνα» έφερε παρέμβαση από τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. 

«Για το περιστατικό της Ρόδου δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα», αναφέρει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. 

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωσε πως βρίσκεται ήδη στο κατάστημα κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας για να διενεργήσει έλεγχο και όταν ολοκληρωθεί θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. 

«Για το γνωστό περιστατικό με τον σερβιτόρο στην Ρόδο Κλιμάκιο της τοπικής υπηρεσίας της Επιθεώρησης Εργασίας, αυτή τη στιγμή διενεργεί έλεγχο. Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα ενημερώσουμε για τα αποτελέσματά του», γράφει ο κ. Γεωργιάδης. 

Νωρίτερα ο υπουργός Εργασίας είχε γράψει «για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

Όπως φαίνεται, ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ