Κοινωνία

Η Σία Κοσιώνη «συνελήφθη» να κάνει έναν μορφασμό στον «αέρα» το βράδυ των εκλογών

Σία Κοσιώνη «συνελήφθη» από την κάμερα τη στιγμή που έκανε έναν μορφασμό στον «αέρα» της έκτακτης πολιτικής εκπομπής τη βραδιά των εκλογών. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σταμάτησε μόλις αντιλήφθηκε ότι η κάμερα ήταν πάνω της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επρόκειτο για έναν μορφασμό θαυμασμού για τα γραφικά που είχε φτιάξει το σχετικό τμήμα του ΣΚΑΪ την βραδιά της εκλογικής αναμέτρησης με φόντο τη Βουλή την Ελλήνων.

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με το που αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση φάνηκε στον τηλεοπτικό φακό και πέρασε στους τηλεθεατές, θέλησε να δικαιολογηθεί. «Γιατί μας το πήρατε το Σύνταγμα που ήταν τόσο ωραίο; Τίποτα, θαύμαζα τα γραφικά μας, έχω κι εγώ τα δικά μου θέματα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ