Κοινωνία

Θλίψη για το τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: Μέλος της αστυνομίας ο νεκρός

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο 30χρονος με καταγωγή από χωριό του Δήμου Μετεώρων, το τελευταίο διάστημα ζούσε στην Αθήνα καθώς εργαζόταν ως ειδικός φρουρός και μάλιστα είχε ενταχθεί στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο 30χρονος έχασε την ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός αστυνομικός λίγη ώρα πριν το τροχαίο είχε σχολάσει από την υπηρεσία. Η μηχανή του μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Ο οδηγός του λεωφορείου κρατείται, ενώ οι αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις μαρτύρων και βίντεο προκειμένου να διαλευκάνουν τα αιτία του τροχαίου δυστυχήματος.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, το λεωφορείο, το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης της μηχανής και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 30χρονος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ