Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγωδία στην Άρτα: Πήγε να αυτοκτονήσει ο πατέρας

Αρχαία τραγωδία εξελίσσεται στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου νοσηλεύονται ο πατέρας που εγκατέλειψε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά και η μητέρα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πατέρας πήγε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το καλώδιο της τηλεόρασης, με τους γιατρούς να παρεμβαίνουν άμεσα και να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Ο πατέρας του οποίου του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα βρίσκεται φρουρούμενος σε δωμάτιο κλινικής του νοσοκομείου και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του.

Αρχικό κείμενο

Ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα με τον θάνατο ενός μωρού 5,5 ετών, το οποίο ξέχασε ο πατέρας του για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο της πόλης είναι τραγικές. Ο πατέρας είναι φρουρούμενος από την Αστυνομία ενώ συγγενείς της μητέρας απειλούν να τον λιντσάρουν.

Την ίδια ώρα, η μητέρα βρίσκεται στη χειρουργική κλινική στον τρίτο όροφο, σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από ό,τι συνέβη και από τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών μωρού της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...