Κοινωνία

Άρτα: Απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα οι συγγενείς της μητέρας

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πατέρας του μωρού είναι περίπου 35 χρονών. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Άρτας.

Για άγνωστο λόγο αυτό δεν συνέβη, με το μωρό να παραμένει στο αυτοκίνητο και τον 35χρονο να εργάζεται κανονικά μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του.

Η ίδια είχε ενημερωθεί από τον βρεφονηπιακό σταθμό ότι το παιδί δεν είχε παραδοθεί στις υπεύθυνες, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί εύλογα πού βρίσκεται το μωρό και να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της.

Όταν τηλεφώνησε στον 35χρονο, αυτός έσπευσε στο αυτοκίνητο όπου αντίκρισε το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του και με αφρούς στο στόμα. Ο τραγικός θάνατος του παιδιού διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, ενώ η σορός του βρέφους είναι ήδη στο νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα artinos.gr, στο νοσοκομείο της Άρτας αυτή την ώρα εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Η μητέρα λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη και φαρμακευτική αγωγή για να ανταπεξέλθει στο αδιανόητο σοκ. Ο πατέρας την ίδια ώρα, φέρεται να έχει υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ φρουρείται από την Αστυνομία καθώς σε βάρος του έχει ξεσπάσει το μένος των συγγενών της μητέρας.

Πληροφορίες του artinos.gr αναφέρουν πως το νοσοκομείο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, καθώς οι συγγενείς της μητέρας έχουν σπεύσει στο σημείο και απειλούν να λιντσάρουν τον 35χρονο πατέρα, τον οποίο και θεωρούν αποκλειστικό υπεύθυνο για τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών μωρού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού δεν άντεξε μπροστά στο βάρος αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας και λιποθύμησε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος. Η μητέρα που ενημερώθηκε σε δεύτερο χρόνο για το τραγικό περιστατικό είναι και αυτή σε τραγική κατάσταση ενώ ζητάει συνεχώς από τον σύζυγό της εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο του Mega

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπιοκό μέσο artinos.gr, ο πατέρας του νεκρού βρέφους φέρει τα αρχικά Ζ.Κ.. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή τη στιγμή έξω από το νοσοκομείο έχουν μαζευτεί συγγενείς της γυναίκας του και απειλούν ότι αν βγει ο πατέρας θα τον σκοτώσουν.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας καθώς πήγαινε στη δουλειά του είχε πάρει μαζί του και τη 5,5 μηνών κόρη του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο την ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως το παιδί δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το βίντεο του Mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...