Κοινωνία

Βοιωτία: Τον τρόμο έζησε 94χρονος - Τον έδεσαν και τον λήστεψαν

Δεμένος χειροπόδαρα μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο χωριό Λαφύστι Βοιωτίας, βρέθηκε ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης (26/4) 94χρονος, έχοντας πέσει θύμα ληστείας.

Η βίαιη ληστεία, σύμφωνα με το lamiareport.gr, καταγγέλθηκε από τον ίδιο τον ηλικιωμένο μόλις τα τελευταία 24ωρα, περιγράφοντας στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια δύο κουκουλοφόρων ληστών.

Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έδεσαν τον 94χρονο αναγκάζοντάς τον να τους πει που έχει χρήματα. Τελικά πήραν 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν, αφήνοντάς τον δεμένο.

Αρκετή ώρα αργότερα, ο ηλικιωμένος κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά του και να ειδοποιήσει το γιο του. Την υπόθεση εξετάζει η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...