Κοινωνία

Πάτρα: «Ξύπνησε» ο 11χρονος μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του με ποδήλατο

Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας του 11χρονου Αποστόλη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του με ποδήλατο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί, το οποίο ήταν διασωληνωμένο, και η κατάσταση της υγείας του, πλέον, δεν εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα, ο μικρός με το που ξύπνησε ζήτησε παγωτό και οι γιατροί του υποσχέθηκαν ένα καινούργιο ποδήλατο, ενώ εκείνος είπε ότι προτιμά να είναι κίτρινο. Στο πλευρό του 11χρονου βρίσκονται οι γονείς του.

Το παιδί μεταφέρθηκε χθες στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έγινε αμέσως εισαγωγή στο χειρουργείο που διήρκεσε έξι ώρες. Ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» αποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κλήθηκε να υποστηρίξει το τραυματισμένο παιδί, το οποίο παρακολουθούν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης και τους συνεργάτες του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...