Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του μητροκτόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρεται ότι νοίκιασε το άσπρο αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και ταυτοποιήθηκε επίσημα από τις Αρχές ως ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή πυροβολώντας την στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα.

Η έρευνα έγινε στο ισόγειο σπίτι στην περιοχή της Χαλκηδόνας από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την ώρα που ο 34χρονος αναζητείται για να συλληφθεί. Στο συγκεκριμένο σπίτι, σύμφωνα πληροφορίες, φέρεται να έμενε ο 34χρονος μαζί με τη μητέρα του.

Το προσωπικό του Ανθρωποκτονιών μπήκε στο σπίτι παρουσία εισαγγελέα και σπάζοντας το τζάμι της γυάλινης εξώπορτας. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει διαφορά αντικείμενα τα οποία θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παράλληλα πραγματοποίησαν έρευνα και στο αυτοκίνητο που φέρεται να κατείχε ο 33χρονος, το οποίο δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας και είναι σταθμευμένο ελάχιστα μέτρα από το σπίτι.

Σύμφωνα με στενό φίλο του 33χρονου, ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει στις κλήσεις του, ενώ δεν τον έχει δει κανείς από την περιοχή τις τελευταίες ώρες.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ισραήλ-Η Χεζμπολάχ εκκένωσε το αρχηγείο της στην Βυρητό-Σε ύψιστη ετοιμότητα όλες οι βάσεις του Ισραήλ

Ομάδα Ισραηλινών χάκερ κτύπησε το Ιράν- Μπάιντεν και Νετανιάχου συντονίζουν τις δυνάμεις τους πριν την τελική ώρα-Οι...