Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο - Μήνυμα αγάπης στην Ελλάδα

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δείχνουν με κάθε ευκαιρία την αγάπη τους για την χώρα όπου μεγάλωσαν, προβαίνοντας συχνά σε πράξεις που αγγίζουν το κοινωνικό σύνολιο.

Σήμερα, λοιπόν, ημέρα που η Ελλάδα ζει μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες των τελαυταίων ετών, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε ανάρτηση για να δείξει τα δικά του συναισθήματα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο για την τραγωδία στα Τέμπη

«Το πένθος μπορεί να είναι δύσκολο να το αντέξεις, αλλά η ελπίδα και η αγάπη μπορούν να ακόμη να βρεθούν σε αυτό. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τον αέρα, η ελπίδα και η αγάπη θα είναι πάντα εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε στιγμές λύπης και απόγνωσης, η ελπίδα και η αγάπη θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αν και τα δάκρυα μπορεί να πέσουν και οι καρδιές μπορεί να πονέσουν, η ελπίδα και η αγάπη, ποτέ δεν θα σπάσουν. 

Στις πιο σκοτεινές ημέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τις καρδιές μας, η ελπίδα και η αγάπη, δεν θα αποχωρήσουν ποτέ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...