Κοινωνία

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για Μωυσή Ελισάφ: Το παράδειγμα της ζωής του θα φωτίζει για πάντα τις επόμενες γενιές

«Ο Μωυσής Ελισάφ βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γης που αγάπησε και το έργο και το παράδειγμα της ζωής του θα φωτίζει για πάντα τον δρόμο για τις επόμενες γενιές», αναφέρει η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, επίτιμη πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας -Ισραήλ, για την απώλεια του Μωυσή Ελισάφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ως γιατρός, δίπλα στους ασθενείς. Ως ακαδημαϊκός, στην πρωτοπορία της έρευνας, αφιερωμένος στην εκπαίδευση των νέων φοιτητών. Γέννημα θρέμμα Ηπειρώτης και πολίτης του κόσμου. Πορεύτηκε στη ζωή του με ήθος, αξίες και αρχές» ανέφερε η κα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη για τον εκλιπόντα δήμαρχο Ιωαννίνων.

«Ενεργός πολίτης και πολιτικός με γαλήνιο βλέμμα. Που οραματιζόταν και ένωνε. Ο πρώτος εβραϊκής καταγωγής δήμαρχος στη χώρα μας. Ο Μωυσής Ελισάφ βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γης που αγάπησε, τους ανθρώπους της οποίας υπηρέτησε και από τη θέση του Δημάρχου Ιωαννιτών. Το έργο και το παράδειγμα της ζωής του θα φωτίζει για πάντα τον δρόμο για τις επόμενες γενιές», τόνισε η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, επίτιμη πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας -Ιραήλ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...