Κοινωνία

Τέμπη: Αγκάλιαζαν ηλικιωμένες και άρπαζαν τα χρυσαφικά τους

Εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής με τη μέθοδο της αγκαλιάς, που έγιναν σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχή του Δήμου Τεμπών το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο Ελλήνων, μίας γυναίκας και ενός άνδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όπως προέκυψε από την έρευνα, το ζευγάρι μαζί με μια άγνωστη μέχρι στιγμής συνεργό τους πλησίασαν τη μια μετά την άλλη τις άτυχες ηλικιωμένες παριστάνοντας τους γνωστούς τους και κατάφεραν να αρπάξουν από την πρώτη μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, ενώ η δεύτερη αντέδρασε και συγκράτησε την χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.

Αμέσως μετά, οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με επικίνδυνους ελιγμούς, παρά την καταδίωξή τους από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.. Μάλιστα, συγκρούστηκαν με άλλο όχημα προκαλώντας του υλικές ζημιές. Ωστόσο, αναγνωρίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα κλοπής, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά περίπτωση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...