Κοινωνία

Κλειστή σήμερα η Βουλή λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Αναβάλλονται οι εργασίες της Βουλής καθώς θα παραμείνει κλειστή λόγω του χιονιά.

Σε νέα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρις το πρωί αποφασίστηκε να αναβληθούν για αύριο οι προγραμματισμένες για σήμερα νομοθετικές εργασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Να σημειωθεί ότι το κοινοβουλευτικό πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάβανε την συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις».

Επίσης, στις 12 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης στο οποίο έχει κατατεθεί η κυβερνητική τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εθνικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...