Κοινωνία

Καϊμακτσαλάν: Απάτη η συνάντηση του οδηγού με αρκούδα

Τελείως διαφορετική φαίνεται ότι είναι η πραγματικότητα σχετικά με την «συνάντηση» που υπστήριξε ότι είχε οδηγός από τον Άγιο Αθανάσιο στην Πέλλα στον δρόμο προς το Καϊμακτσαλάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο Μάκης Λιάσης ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram και φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς για να μιλήσει για την εμπειρία του μόνο που, όπως αποδεικνύεται, αυτή προήλθε από αναρτήσεις στο Instagram από τον Σεπτέμβριο του 2022 που είχαν γίνει, μάλιστα, θέμα σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση στο Instagram με την αρκούδα από τον Σεπτέμβριο

Δείτε δημοσίευμα ιστοσελίδας απο τη Βουλγαρία με αφορμή το βίντεο αυτό
 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram ο κύριος Λιάσης

Παρόλα αυτά ο κ. Λιάσης σε σημερινές του δηλώσεις περιέγραψε μέχρι και το τι σκέφτηκε όταν είδε μπροστά του την αρκούδα λέγοντας «Δεν τρόμαξα, απλά σοκαρίστηκα με το μέγεθός της. Ήταν τεράστια».

Ο ίδιος προχώρησε, μάλιστα και στην παροχή συμβουλών προς όσους τύχει να συναντηθούν κάποια στιγμή με αρκούδα λέγοντας «εάν δεν τα πειράξεις, εάν δεν νιώσουν απειλή, δεν σε πειράζουν»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...