Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θρίλερ στη Φυλή: Άνδρας έπεσε σε χαράδρα, μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Σε νεότερα νέα, μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Φυλής για 35χρονο άνδρα  που έπεσε σε γκρεμό από ύψος περίπου 15 μέτρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Μονής Κλειστών, εκεί που βρισκοταν ο 35χρονος ορειβάτης μαζί με φίλους του. Ξαφνικά, υποχώρησε ο βράχος στον οποίο σκαρφάλωνε, με συνέπεια να βρεθεί στο κενό και να πέσει σε χαράδρα. Οι φίλοι του έσπευσαν να ενημερώσουν την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του. 

Έτσι, στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, 14 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ, ομάδα της 1ης ΕΜΟΔΕ και 4 οχήματα, που προσπαθούν να τον προσεγγίσουν στη χαράδρα και να επικοινωνήσουν μαζί του. Κατά πληροφοριες, ο 35χρονος έχει χάσει τις αισθήσεις του. 

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής έχει στηθεί στην περιοχή της Φυλής για άτομο που έπεσε σε γκρεμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Μονής Κλειστών και το εν λόγω άτομο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προς το παρόν βρέθηκε στο κενό και έπεσε σε χαράδρα. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την ανάσυρσή του.Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ, ομάδα της 1ης ΕΜΟΔΕ και 4 οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άνδρας φαίνεται, πήγε για πεζοπορία μαζί με φίλους του και τον χτύπησε βράχος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...