Κοινωνία

Ηράκλειο: Δύο επεισόδια με μαχαίρια και ξυλοδαρμούς τα τελευταία 24ωρα

Δύο επεισόδια ακραιφνούς βίας, με μαχαίρια και ξυλοδαρμούς καταγράφηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Ηρακλείο Κρήτης, τα τελευταία δύο 24ωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (25/12) σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου, στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού, με εμπλεκόμενους δύο Παλαιστίνιους ηλικίας 30 και 23 ετών, με τον μικρότερο σε ηλικία να φέρεται να χτύπησε άλλο στο πρόσωπο με μαχαίρι.

Ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε στις αστυνομικές αρχές ότι ο 30χρονος ήταν εκείνος, ο οποίος τον απείλησε με μαχαίρι.

Οι τοπικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο, ενώ δεν βρέθηκαν τα μαχαίρια.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αμουδάρας του δήμου Μαλεβιζίου το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (23/12), σε διαπληκτισμό μεταξύ ενός Παλαιστινίου 22 ετών που βρισκόταν με ένα ακόμη άγνωστο άτομο, οι οποίοι καταγγέλλονται από με έναν 37χρονο Πακιστανό για ξυλοδαρμό.

Ειδικότερα, ο 37χρονος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε στο σώμα και στο κεφάλι, με τους αστυνομικούς να προχωράνε σε σύλληψη του 23χρονου, ο οποίος από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι ο 37χρονος καταγγέλλων είχε μαζί του μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισε στο χέρι.

 

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το τρίτο άτομο, το οποίο συμμετείχε στο επεισόδιο, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ