Τροχαίο νύχτα
Κοινωνία

Εθνική οδός Κορίνθου – Τριπόλεως: Όταν η νταλίκα τυλίγεται στις φλόγες (βίντεο)

Λίγο πριν οι φλόγες εξαπλωθούν σε όλους τους χώρους της νταλίκας, ο οδηγός καταφέρνει να απεγκλωβιστεί. Τα αίτια παραμένουν άγνωστα, με διερχόμενους οδηγούς να σταματούν και ορισμένοι να καταγράφουν τις εικόνες. Την νταλίκα να φλέγεται και τους πυροσβέστες να δίνουν τη μάχη της κατάσβεσης. Για λίγη ώρα δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο, με αστυνομικούς να σπεύδουν για να βοηθήσουν τους οδηγούς που κινούνταν στην περιοχή.

Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 06:30 το πρωί νταλίκα που κινούνταν στο 95ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη λίγο πριν τα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου.

Σταμάτησε αμέσως το όχημά του και βγήκε έξω χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με έξι πυροσβέστες οι οποίοι και έσβησαν πλήρως τη φωτιά.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr που δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο, ο τράκτορας της νταλίκας κάηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...