Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία στο Μαρούσι: Ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή η 17χρονη που μαχαίρωσε την 22χρονη (upd)

Φρικτή δολοφονία έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Μαρούσι, με μία 22χρονη να εντοπίζεται νεκρή με μαχαιριές στο σώμα.  Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 18:20 για το τραγικό συμβάν στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Όλα δείχνουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ελάμβανε βαριά φαρμακευτική αγωγή. 

Η δράστις ήταν παιδί γνωστής οικογενείας της περιοχής και κόρη γιατρού,  φιλοξενούσε τη φίλης της με την οποία ήταν πολύ στενές φίλες και από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε το στο λαιμό της 22χρονης και έγινε το έγκλημα.

Στις 6:20 το απόγευμα,  η γιαγιά του θύματος, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε για την τραγωδία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφθασαν στο σημείο συνέλαβαν την ανήλικη δολοφόνο και την οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι γονείς της συλληφθείσας είπαν στους αστυνομικούς για τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί τους και τη βαριά φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε από το καλοκαίρι την 22χρονη.

Αυτό που μένει είναι να πέσει «φως» στις συνθήκες που στήθηκε το σκηνικό του θανάτου και να διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι της μαθήτριας μέσα στο διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Την 17χρονη και την οικογένειά της τη γνωρίζουμε καλά, οι γονείς της είναι εξαίρετοι άνθρωποι», τόνισε γειτόνισσα. Και πρόσθεσε ότι η ανήλικη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα: «Η νεαρά αντιμετώπιζε κάποια ψυχικά προβλήματα. Ήταν μία οικογένεια υπεράνω κάθε υποψίας. Δεν υπήρχαν ποτέ τσακωμοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Αρχικό κείμενο


Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε λογομαχία με στενή της φίλη, 17χρονη, η οποία - με την όξυνση του κλίματος - άρπαξε το μαχαίρι και σκότωσε τη γυναίκα.

Την υπόθεση έδωσε στις Αρχές ο πατέρας της 22χρονης, η οποία φιλοξενούσε στο σπίτι της την 17χρονη.

Στη σύλληψη της δράστιδος προχώρησε η αστυνομία. 

 Η 17χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ