Κοινωνία

Εύβοια: 78χρονος έπεσε και καρφώθηκε στα κάγκελα της αυλής του

Ο άτυχος άνδρας είχε απεγκλωβιστεί μετά από μεγάλη προσπάθεια της Πυροσβεστικής, ενώ πολύ μεγάλη ήταν και η προσπάθεια γιατρών και διασωστών του ΕΚΑΒ από το ΚΥ Ισταιαίας για να τον κρατήσουν στη ζωή και τελικά να τον παραδώσουν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας κι από κει στη ΜΕΘ.

Η κατάστασή του όμως ήταν εξαιρετικά σοβαρή και παρά την προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Ο συγκεκριμένος βαρύτατος τραυματισμός συμπολίτη μας, είχε αναδείξει τόσο το πρόβλημα διακομιδής ασθενών από τη Βόρεια Εύβοια όσο και το γεγονός αναπλήρωσης γιατρών και πληρωμάτων ασθενοφόρων, που μοιάζει από δύσκολη έως αδύνατη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...