Κοινωνία

Γεωργιάδης: Θα μεγαλώσει η σήμανση στο «καλάθι του νοικοκυριού»

Βελτίωση της σήμανσης των προϊόντων που εντάσσονται στο «Καλάθι του Νοικοκυριού», προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Σήμερα με τους συνεργάτες μου επισκεφθήκαμε αρκετά σούπερ μάρκετ στη δυτική Αθήνα με σκοπό να διαπιστώσουμε πώς λειτουργεί το «Καλάθι». Έχουμε δρόμο για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε τη σήμανση και να υπάρχει οπωσδήποτε συνεχής επάρκεια των προϊόντων».

Καλάθι του νοικοκυριού: Κάθε Τετάρτη νέα λίστα με προϊόντα

Το «καλάθι του νοικοκυριού» έχει μπει από την Τετάρτη στη ζωή μας. Μετά την «πρεμιέρα» προέκυψαν τα πρώτα συμπεράσματα, ενώ έγιναν και κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Συνολικά στα «καλάθια» που ανήρτησαν στο e-καταναλωτής την Τετάρτη οι 13 αλυσίδες που μετέχουν στην πρωτοβουλία (ΑΒ Βασιλόπουλος, Βazaar, Γαλαξίας, Discount Market, Κρητικός, Lidl, Μασούτης, Market In, My Market, Σκλαβενίτης, ΣΥΝΚΑ, Χαλκιαδάκης και το οnline σούπερ μάρκετ Efresh.gr) περιλαμβάνονταν 850 προϊόντα. Κι αυτό επειδή κάποιες αλυσίδες επέλεξαν στα «καλάθια» τους να βάλουν περισσότερα από το μίνιμουμ των 51 προϊόντων που είχαν την υποχρέωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Πολεμική αεροπορία 0

Τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό έχουν ζητήσει περιοχές για άσκηση στο Αιγαίο - Πιθανότητα πραγματοποίησης παραβιάσεων μετά από μήνες

Η Τουρκία επανέλαβε πως δεν αναγνωρίζει ελληνικό εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση...