Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηράκλειο: Στη φυλακή η 38χρονη μετά την απολογία της

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 38χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, μετά από την απολογία της στον ανακριτή. 

Η 38χρονη κατηγορούμενη, η οποία μετά την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου διέφυγε και κρυβόταν επί τέσσερις μέρες, οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας περίπου στις 07:30 το πρωί στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. 

Ύστερα από σχεδόν πέντε ώρες, η 38χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε μετά το τέλος της απολογίας της ότι η 38χρονη είχε μαζί της το μοιραίο βράδυ το καυστικό υγρό γιατί φοβόταν τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. Είπε επίσης ότι η επίθεση δεν έγινε ενώ το θύμα κοιμόταν αλλά ο 36χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορο της κατηγορούμενης, την κυνήγησε μετά την επίθεση. 

Η 38χρονη, κατά τον δικηγόρο της, διέφυγε από το σημείο της επίθεσης με ταξί και δεν παραδόθηκε άμεσα στην αστυνομία γιατί φοβόταν. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής όταν το εν διαστάσει ζευγάρι έδωσε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Εκεί η γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του 36χρονου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι, ενώ έχει υποστεί και εγκαύματα στο πρόσωπο.

Το θύμα έχει απασχολήσει τις αρχές καθώς είχε διαπράξει σειρά ένοπλων ληστειών το 2015 και μάλθστα είχε πραγματοποιήσει μια εισβολή σε ξενοδοχείο στην Κρήτη την ώρα που γινόταν ένα πάρτι λυκείου. Έμεινε επτά χρόνια στη φυλακή.

Στην υπόθεση εξετάζονται δύο εκδοχές: Η μία έχει να κάνει με τη γυναίκα που τον εκδικήθηκε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες. Η δεύτερη, την οποία έδωσε η ίδια η 38χρονη, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας να παραδοθεί αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο, το θύμα την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και τη χτυπούσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...