Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σεπόλια: Στη φυλακή και ο 36χρονος εργαζόμενος νοσοκομείου

Το δρόμο για τη φυλακή «έδειξε» το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο στον 36χρονο, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Με βούλευμα τους οι δικαστές είπαν «ναι» στην προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής ο οποίος μετά την απολογία του βρισκόταν σε κατ οίκον περιορισμό καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν διαφωνήσει για την προφυλάκιση του ή όχι.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρε την διαφωνία που προέκυψε υπέρ του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κρίση των δικαστών βάρυνε το γεγονός ότι το παιδί αναγνώρισε στο πρόσωπο του κατηγορούμενου έναν από τους «πελάτες» που φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ 39χρονος που μιλούσε με 12χρονη

Νωρίτερα την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 39χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο άνδρας ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο 39χρονος, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση. Συνολικά έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για τον ίδιο λόγο 12 άνδρες.

Σεπόλια: Γείτονες του Μίχου λένε ότι στο μαγαζί του σύχναζαν αστυνομικοί

Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Η διαδικασία της έρευνας προχωρά καθώς διαρκώς προσέρχονται στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι συνομιλούσαν με τη 12χρονη στη διαδικτυακή εφαρμογή, ενώ η νέα κατάθεση του κοριτσιού που αναμένεται μέσα στην ημέρα αναμένεται να φωτίσει ολοένα και περισσότερες πτυχές της δυσώδους υπόθεσης.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά στη μητέρα της, η οποία θα καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση υποστηρίζοντας πως τα στοιχεία για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας είναι ελλιπή και δεν μπορούν να την κρατήσουν στη φυλακή. Την ίδια ώρα, όμως, πληθαίνουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν δίπλα στο μαγαζί του Ηλία Μίχου για τη δράση του 53χρονου. Ένας από τους γείτονες τον χαρακτήρισε ως κτήνος και ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία.

Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η μαρτυρία ενός ακόμα ανθρώπου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha. Ο συγκεκριμένος υποστήριξε πως στο κατάστημα του Ηλία Μίχου σύχναζαν συχνά άνδρες της αστυνομίας με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...