Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτονία ο θάνατος 45χρονου που έπεσε από μπαλκόνι

Δεν προέκυψαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας στη σορό του 45χρονου άντρα που αργά το απόγευμα της Πέμπτης έκανε «βουτιά θανάτου» από το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου του διαμερίσματός του, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο άντρας ελληνικής καταγωγής, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ο θάνατός του, ύστερα από την έρευνα της ΕΛ. ΑΣ., αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Δείτε το βίντεο από το  protothema

Σημειώνεται ότι η σορός του εντοπίστηκε στην είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας, επί της οδού Κλαυδιανού 21, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Από την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, δεν προέκυψαν σημάδια πάλης ή κάτι που να μαρτυρά ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας πίσω από τον θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το ΕΚΑΒ ειδοποίησαν, πιθανότατα, ένοικοι της πολυκατοικίας, όταν άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο, όπως περιέγραψαν και είδαν τον άντρα σωριασμένο δίπλα από τα σκαλιά της εισόδου, πίσω από μια σταθμευμένη μοτοσυκλέτα και μέσα σε λίμνη αίματος. Οι διασώστες έφτασαν άμεσα στο σημείο και επιχείρησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο ο άντρας είχε υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ