Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ δούλευε (βίντεο)

Μία νοσηλεύτρια υπέστη ηλεκτροπληξία το πρωί της Τρίτης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Πώς έγινε το συμβάν

Η γυναίκα ηλικίας 25 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε σε θάλαμο covid του νοσοκομείου και νοσηλεύονταν 11 ασθενείς, προκειμένου να τους παράσχει βοήθεια. Εκεί χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς ο θάλαμος είναι και πολύ κακή κατάσταση, με καλώδια γυμνά εκτεθειμένα.

Παρόλο που η διοίκηση του νοσοκομείου είχε ενημερωθεί για την κατάσταση και τους κινδύνους που εγκυμονεί η έκθεση των γυμνών καλωδίων, δεν έγινε τίποτα απολύτως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διοίκηση ζήτησε να μη βγει στην επιφάνεια το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Δημήτρη Λάππα, η διοίκηση του νοσοκομείου, και συγκεκριμένα ο διοικητής του νοσοκομείου, ζήτησε να μην βγει το θέμα στην επιφάνεια και να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα, καθώς, όπως υποστηρίζει η πλευρά του νοσοκομείου, οι ευθύνες θα πέσουν στην τεχνική υπηρεσία που έχει την αρμοδιότητα.

Η γυναίκα, που το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το σώμα της, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, είναι υπό παρακολούθηση, καθώς δεν ήταν απλό περιστατικό. Η υγεία της δεν κινδυνεύει ωστόσο πρέπει να μείνει υπό παρακολούθηση 48 ώρες.

«Δεν είναι ευθύνη δική μου, είναι της τεχνικής υπηρεσίας», φέρεται να έχει υποστηρίξει ο διοικητής του νοσοκομείου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...