Κοινωνία

Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του protothema.gr και με αυτόπτες μάρτυρες, όλα έγιναν στις 6 το απόγευμα στην οδό Λαγκαδά 116, έξω από γυμναστήριο, όταν τέσσερις αλλοδαποί ξεκίνησαν να μαλώνουν έντονα μεταξύ τους και στη συνέχεια ο ένας τράβηξε πιστόλι.

Εργαζόμενοι της περιοχής ανέφεραν ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό, ενώ δύο γυναίκες δήλωσαν ότι μετά τον κρότο είδαν δύο άτομα να τρέχουν κάθετα στην οδό Λαγκαδά και ότι ο ένας κρατούσε πιστόλι.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Νεάπολη, εντοπίστηκε ένας τραυματισμένος άντρας με έντονη αιμορραγία στο πόδι πιθανότατα από πυροβολισμό ή αιχμηρό αντικείμενο και εμφανή σημάδια στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος από ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κοντινό σημείο από το γυμναστήριο έναν κάλυκα από 22αρι πιστόλι, ενώ διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που φέρεται να έφυγαν με αυτοκίνητο.

Δείτε βίντεο του thestival:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...