Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κουφονήσια: Δύο οι σοροί που βρέθηκαν – Η επίσημη θέση του Λιμενικού

Νεότερη ενημέρωση

Η ανακοίνωση του λιμενικού για τις σορούς: 

«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από ιδιώτη, η Λιμενική Αρχή Νάξου για την ύπαρξη δύο σορών σε προχωρημένη σήψη, να επιπλέουν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας ¨Φυκιό¨ Κάτω Κουφονησίου.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου με τη συνδρομή τοπικών λαντζών μετέφεραν τις σορούς στην ακτή και στη συνέχεια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου. Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η μία σορός ανήκει σε ενήλικα άνθρωπό ενώ η δεύτερη μικρότερη σε μέγεθος, παραμένει αδιευκρίνιστου είδους.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο Πειραιά».

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε καπετάνιος θαλαμηγού στη θαλάσσια περιοχή στα Κουφονήσια, όταν ανακάλυψε μια σακούλα στην οποία περιέχονταν δυο σοροί σε προχωρημένη σήψη.

Όπως ήταν λογικό, ο άνθρωπος ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, από το Λιμεναρχείο της Νάξου. Η σακούλα παραλήφθηκε και οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας της Νάξου, όπου άμεσα άρχισαν να διενεργούνται οι απαραίτητες διαδικασίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μία από τις δυο σορούς ανήκει σε ενήλικα άνδρα ενώ η δεύτερη δεν αποκλείεται να ανήκει ακόμα και σε κάποιο ζώο. Το μακάβριο της υπόθεσης είναι πως οι δύο σοροί είναι σε τόσο προχωρημένη σήψη που δεν μπορούσαν οι αρχές να διακρίνουν αν πρόκειται για ένα ή δύο πτώματα και προσπαθούσαν να ξεχωρίσουν τι συμβαίνει από τα άκρα τα οποία ήταν πιο εμφανή.

Την τελική, και σαφή, απάντηση θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Την ίδια ώρα το Λιμεναρχείο της Νάξου έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, η οποία «έσκασε» στο νησί λίγη ώρα μετά τον φρικτό θάνατο 36χρονης μπροστά στα μάτια του 2χρονου παιδιού της σε πισίνα καφετέριας στην περιοχή της Πλάκας.

Μια μακάβρια υπόθεση είναι σε εξέλιξη στις Κυκλάδες, καθώς Ιταλός τουρίστας βρήκε στη θάλασσα μια σακούλα που περιείχε πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Όπως ήταν λογικό, ο άνθρωπος ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, από το Λιμεναρχείο της Νάξου. Η σακούλα παραλήφθηκε και οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας της Νάξου, όπου διενεργούνται οι απαραίτητες διαδικασίες και όπως φαίνεται εν τέλει τα πτώματα είναι δύο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν τόσο προχωρημένη η σήψη που αρχικά κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει αν επρόκειτο για ένα ή για δύο πτώματα. Όμως, όπως φαίνεται από τα άκρα των νεκρών οι Αρχές κατάφεραν να διακρίνουν πως πρόκειται για δυο πτώματα. Την τελική, και σαφή, απάντηση θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Την ίδια ώρα το Λιμεναρχείο της Νάξου έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, η οποία «έσκασε» στο νησί λίγη ώρα μετά τον φρικτό θάνατο 36χρονης μπροστά στα μάτια του 2χρονου παιδιού της σε πισίνα καφετέριας στην περιοχή της Πλάκας.

Αρχικό κείμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη (σχεδόν σε πλήρη αποσύνθεση) βρήκε τουρίστας που βρισκόταν εν πλω, στο Κουφονήσι, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cyclades24.gr, το πτώμα βρέθηκε στην παραλία Φυκιό, στο κάτω Κουφονήσι, μέσα σε σακούλα.

Ο τουρίστας ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές με άνδρες του Λιμεναρχείου Νάξου, να σπεύδουν επί τόπου στο σημείο.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η μεταφορά στο νοσοκομείο της Νάξου, όπου και θα διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...