Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: «Άμα δεν φύγει ο σκύλος θα σας κάψω το σπίτι»

Στο σημείωμα την απειλούσε πως θα της κάψει το σπίτι, αν δεν διώξει τον σκύλο της.

Συγκεκριμένα, το αδιανόητο αυτό περιστατικό έκανε γνωστό ο παρουσιαστής της εκπομπής «Football Stories», Αγγελος Γιακουμίδης, ο οποίος δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται η απειλή που γράφτηκε έξω από το σπίτι της κοπέλας:

«Άμα δεν φύγει ο σκύλος θα σας κάψω το σπίτι. Με ή χωρίς τον σκύλο».

Η αντίδραση των γειτόνων

Ως… από μηχανής θεοί, οι γείτονες της κοπέλας έσπευσαν να την υποστηρίξουν, γράφοντας με τη σειρά τους στον τοίχο κάτω από το απειλητικό παραλήρημα: «Φίλε όποιος κι αν είσαι απλά ψ@φ$ μαζί με την σκ@τ#ψυχιά σου. Υποστηρικτές γείτονες με αγάπη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγγελος Γιακουμίδης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Η καλή μου φίλη έχει στο σπίτι της ένα σκύλο. Σήμερα γυρνώντας βρήκε αυτό γραμμένο έξω από την πόρτα της. Η απάντηση γράφτηκε από τους γείτονες. Εγώ λέω να βάλουμε ένα χεράκι να βρεθεί ο «νταής» με όποιες ποινικές συνέπειες προβλέπονται. Παρακαλώ κοινοποιήστε ελεύθερα ή επικοινωνήστε αν γνωρίζει κάποιος κάτι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...