Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φωτιά στον Real: Βρέθηκαν γκαζάκια - «Υπήρξε παρέμβαση, εμπρησμός» - Καταγγελίες για τρεις εκρήξεις (Βίντεο) (upd)

Νεότερη ενημέρωση

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της φωτιάς που ξέσπασε στο κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας Real και του ραδιοφωνικού σταθμού RealFM, ενώ παρότι έχει τεθεί υπό έλεγχο δεν έχει σβήσει εντελώς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκαν γκαζάκια στην είσοδο του κτηρίου που τα ξημερώματα της Τετάρτης τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ όπως καταγγέλθηκε, νωρίτερα είχαν ακουστεί εκρήξεις.

Αρχικό κείμενο 

Τεράστιας έκτασης πυρκαγιά, ξέσπασε στο κτίριο όπου στεγάζονται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM και η εφημερίδα Real News επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου.

Ισχυρές δυνάμεις

Στο σημείο επιχειρούν από τις 03.10, οπότε ενημερώθηκε η Πυροσβεστική, ισχυρές δυνάμεις που αποτελούνται από 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα.

Πριν λίγο η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι σημειώθηκαν εκρήξεις και ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον πάνω όροφο του κτιρίου και επεκτάθηκε προς τα κάτω. 

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά εντός του κτιρίου βρισκόταν μια εργαζόμενη, η οποία είναι καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. 

«Μας καίνε!»

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλούν οι αναρτήσεις του ιδιοκτήτη των συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης, Νίκου Χατζηνικολάου, που κάνουν λόγο για τρεις εκρήξεις και εμπρησμό:

«Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!» γράφει ο κ. Χατζηνικολάου.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα enikos. gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...