Κοινωνία

Ανησυχία για τα περιστατικά επιθέσεων σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Αντιμέτωπη με δύο νεαρούς που δεν δίστασαν να την απειλήσουν με όπλο μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που βρισκόταν εν κινήσει ήρθε όπως καταγγέλλει μια νεαρή γυναίκα πριν από λίγες μέρες. Όπως περιγράφει, οι νεαροί πιθανόν υπό την επήρεια ουσιών, παρενόχλησαν την ίδια και άλλους επιβάτες οι οποίοι έντρομοι αποβιβάστηκαν στην επόμενη στάση, σύμφωνα με το ertnews.gr.

Επιβάτες και εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ γίνονται καθημερινά μάρτυρες περιστατικών, κάποιοι μάλιστα έχουν πέσει και οι ίδιοι θύματα κλοπών. Όπως λένε, οι επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό εντός των λεωφορείων και δρώντας σε ώρες αιχμής, με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν από τους ανυποψίαστους επιβάτες. Τα περισσότερα περιστατικά καταγράφονται σε δρομολόγια στο κέντρο της πόλης. Οι επιβάτες θα πρέπει να ιδιαίτερα προσεκτικοί, να καταγγέλλουν τα περιστατικά στους οδηγούς και στην αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...