Κοινωνία

Στη Ρόδο βρίσκεται με θαλαμηγό ο θρύλος του ΝΒΑ Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον

O «Μάτζικ» Τζόνσον όπως είναι γνωστός έφτασε σήμερα το πρωί στη Ρόδο με την οικογένειά του, και επιβαίνουν όλοι στην πολυτελή θαλαμηγό Solange που διαθέτει 28 άτομα πλήρωμα, πραγματοποιώντας κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, ο μάγος του μπάσκετ 62 ετών σήμερα, αποσύρθηκε το 1991 προκαλώντας αίσθηση όταν ανακοίνωσε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό HIV. Επέστρεψε στην ενεργό δράση το 1992, κερδίζοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του all star game της ίδιας χρονιάς. Σταμάτησε εκ νέου για τέσσερις περιόδους, μετά από διαμαρτυρίες των συναθλητών του, αλλά επέστρεψε το 1996, σε ηλικία 37 ετών, παίζοντας τα τελευταία 32 παιχνίδια του στο NBA, πάντα με τη φανέλα των Λέικερς.

Ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίχτης του NBA τρεις φορές, μετείχε σε εννέα τελικούς και σε δώδεκα παιχνίδια All-Star. Είναι στη λίστα με τους 50 σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ, που επιλέχθηκε το 1996 στην επέτειο του πρώτου μισού αιώνα του επαγγελματικού πρωταθλήματος, όπως και σε αυτή των 75 χρόνων. Το Σεπτέμβριο του 2021 αναγνωρίστηκε από το NBA ως ένας από τους τέσσερις καλύτερους στην ιστορία του. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...