Κοινωνία

Μενίδι: Τρομερή έκρηξη μέσα στη νύχτα ισοπέδωσε ξυλουργείο

Ισχυρότατη έκρηξη προκλήθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία λίγο μετά τις 04.30 σήμερα Παρασκευή σε ξυλουργείο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ικονίου και Αγίου Σπυρίδωνος, στο Μενίδι.

Ισοπεδώθηκε

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, παρότι δεν υπήρξε πυρκαγιά και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ξυλουργείο ισοπεδώθηκε.

Δεν υπάρχουν αναφορές αυτή τη στιγμή για ζημιές σε παρακείμενα κτίσματα ή θύματα, αλλά οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Χαρακτηριστικό της ισχύος της έκρηξης στο παλιό ξυλουργείο, το γεγονός ότι μπάζα εκτοξεύτηκαν σε απόσταση 50 μέτρων, ακόμη και μια μονάδα air condition εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά! 

Από το ωστικό κύμα έσπασα τζάμια σε κοντινά σπίτια και ζημιές σε ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο απέναντι από το κτίριο

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής τι προκάλεσε την έκρηξη. Φωτιά μετά την έκρηξη δεν προκλήθηκε ενώ επί τόπου βρίσκονται τα ΤΕΕΜ που αναζητούν την αιτία

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο χώρος πρόσφατα είχε νοικιαστεί και γίνονταν εργασίες ανακαίνισης, ενώ κατά διαστήματα πήγαιναν εκεί άγνωστα άτομα.

Από την ισχύ της έκρηξης «έφυγαν» ολόκληροι τοίχοι και η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...