Κοινωνία

Θεσσαλονίκη - 43χρονος: Δεν ήταν τοξικοεξαρτημένος, λέει ο αδερφός του

Απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχουν προκύψει αναφορικά με το τραγικό τέλος του 43χρονου Μενέλαου Καμπάκα μέσα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της 1ης Απριλίου, συνεχίζουν να αναζητούν οι συγγενείς του.

Το πρωί της Δευτέρας, ο αδελφός του 43χρονου, Ανδρέας Καμπάκας, πήγε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ζητήσει αντίγραφα του ιατρικού φακέλου του αδελφού του, θέλοντας παράλληλα να αποδείξει ότι δεν επισκέπτονταν συχνά το νοσοκομείο και ότι δεν ήταν ένα άτομο εξαρτημένο από ναρκωτικές ουσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο αδελφός μου δεν ήταν «γνωστός» στο «Παπανικολάου», όπως υποστήριξε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου, Νίκος Καπραβέλος σε τηλεοπτικές εκπομπές. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα επίσημα από το νοσοκομείο, στο οποίο πήγα για δεύτερη φορά να καταθέσω αίτημα προκειμένου να λάβω αντίγραφα του ιατρικού φακέλου, ότι δεν υπάρχει ιστορικό του αδελφού μου στο νοσοκομείο και οι μόνες ημερομηνίες που εμφανίζονται στο σύστημα είναι 1 Απριλίου και 2 Απριλίου», αναφέρει στο protothema.gr, ο Ανδρέας Καμπάκας. «Πήγα και στη μονάδα του ΟΚΑΝΑ που λειτουργεί στο «Παπανικολάου» και με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο το ονοματεπώνυμο του αδελφού μου και ότι δεν είναι εγγεγραμμένος σε κανένα πρόγραμμα απεξάρτησης ή οποιοδήποτε άλλο», σημειώνει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Πρόταση των ΗΠΑ για ATACMS-Για τo "κάψιμο" των εισβολέων από Έβρο έως Κύπρο η χρήση drones και βαλλιστικών πυραύλων είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ο Ελληνικός Στρατός είχε συνομιλίες με τη Lockheed Martin για διαπραγματεύσεις για την απόκτηση συστημάτων μεγάλης...
έκρηξη και Μεντβέντεφ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ευθεία απειλή Μεντβέντεφ κατά Ουκρανίας: «Θα ρίξουμε την μεγαλύτερη βόμβα μας στο κέντρο του Κιέβου-Η υπομονή μας εξαντλείται»

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος απείλησε την Ουκρανία και την Δύση με την παράταξη του «Πατέρα όλων των Βομβών», της βόμβας 7...