Κοινωνία

Φθιώτιδα: 46χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία – Συνελήφθη 44χρονος που ήταν μαζί

Στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της Καρυάς στη Φθιώτιδα έφτασαν και πυροσβέστες, καθώς το σημείο είναι δυσπρόσιτο. Ο 46χρονος άνδρας που έπαθε ηλεκτροπληξία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε, απλώς, ο θάνατός του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, ο άτυχος άνδρας φέρεται να χτυπήθηκε από μεγάλη τάση που έφερε ο μετασχηματιστής, ο οποίος τροφοδοτεί με ρεύμα τη συγκεκριμένη περιοχή και είναι κοντά στο τούνελ του Ε65.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να ήταν μαζί του και άλλα δύο άτομα. Ο ένας, ηλικίας 44 ετών έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς, ενώ ο δεύτερος, 24 χρόνων, αναζητείται για απόπειρα κλοπής.

Για την υπόθεση, προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...