Κοινωνία

Λάρισα: Εμφανίστηκε εξαντλημένος μετά από εξαφάνιση 51 ημερών – Αίσιο τέλος στο απόλυτο θρίλερ

Εμφανώς εξαντλημένος εμφανίστηκε στις 19:00 χθες το απόγευμα στο Λιμεναρχείο του Πλαταμώνα ο 41χρονος Λαρισαίος, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 31 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, ο 41χρονος εμφανίστηκε μόνος του στο Λιμεναρχείο, θέτοντας έτσι αίσιο τέλος στην περιπέτεια του που ξεκίνησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου όταν ο 41χρονος θα έφευγε για λίγο από το εξοχικό στο οποίο είχε μεταβεί με συγγενικό του πρόσωπο για εργασίες. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε σκούρα μπλούζα, σκούρο μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 41χρονος για προληπτικούς λόγους και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οδηγήθηκε χθες βράδυ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου. Για τον 41χρονο είχε ενεργοποιηθεί η Γραμμή Ζωής Silver Alert, με στόχο τον εντοπισμό του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...