Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Καβάλα: Η ανατριχιαστική ανάρτηση του συζυγοκτόνου από το νοσοκομείο ανήμερα της κηδείας - Αντιδράσεις

Το βράδυ της Πέμπτης (08.05.2022), η 43χρονη φαρμακοποιός στραγγαλίστηκε από τον σύζυγο της, ο οποίος νοσηλεύεται, καθώς προκάλεσε τραύματα στο λαιμό και στα χέρια του, προσπαθώντας -όπως υποστηρίζει- να βάλει τέλος στη ζωή του. Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί. 

Ο 55χρονος επέλεξε σήμερα να βάλει φωτογραφία προφίλ στο Facebook, μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Αΐντα, την οποία έχει σηκώσει στα χέρια του και την κρατά αγκαλιά, προκαλώντας οργή στην οικογένεια της αδικοχαμένης 43χρονης μητέρας δύο παιδιών.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο φόβος και τρόμος των Ουκρανών Έλληνας μισθοφόρος με το παρατσούκλι «Βυζάντιο» που πολεμά στο πλευρό της Ρωσίας - Καταστρέφει ένα ένα τα τουρκικά ΤΟΜΠ Kirpi

Έχει τον κωδικό κλήσης “Βυζάντιο” και τον τρέμουν οι Ουκρανοί - Οι μέρες του Ζελένσκι στην εξουσία είναι πλέον...