Κοινωνία

Πλαστογράφησαν υπογραφή ανάπηρης την ημέρα του θανάτου της για να κατηγορήσουν για απιστία τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Πέλλας

Μία πρωτοφανής ιστορία ήρθε στο φως στα δικαστήρια της Έδεσσας. Άγνωστοι χρησιμοποίησαν το όνομα ανάπηρης σε καταγγελία για απιστία 3.500.000 ευρώ , εναντίον της διοίκησης του ΚΤΕΛ Πέλλας που είχε ημερομηνία την ημέρα του θανάτου της. Για την πλαστογραφία παραπέμφθηκαν μέτοχοι του ΚΤΕΛ που κρίθηκαν αθώοι.

Στα δικαστήρια της Έδεσσας επικράτησε ένταση, με τη  μητέρα της 39χρονης να ζητεί δικαίωση. Την ίδια ημέρα του θανάτου της κόρης της, στις 6 Ιανουαρίου του 2016 από σκλήρυνση κατά πλάκας, το όνομά της χρησιμοποιήθηκε στις διαμάχες του ΚΤΕΛ Πέλλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, στην αναφορά που έφερε την υπογραφή της κοπέλας, η γυναίκα ισχυριζόταν ότι ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πέλλας είχε σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς 3,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία φέρεται να είχε καταχραστεί από τον οργανισμό.

Η υπόθεση έφτασε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας, με κατηγορούμενους οκτώ μετόχους του ΚΤΕΛ που θεωρήθηκε ότι βρίσκονται πίσω από την πλαστογραφία, καθώς είχαν καταθέσει μηνύσεις σε βάρος της διοίκησης. Όλοι τους αθωώθηκαν.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους είπαν ότι εν γνώριζαν την κοπέλα και ότι δεν  μπορούσαν να διανοηθούν ότι έγινε κάτι τέτοιο.

Η δικαιοσύνη, πάντως, διερευνά καταγγελίες για κακοδιαχείριση στο ΚΤΕΛ και η υπόθεση βρίσκεται στην ανάκριση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ