Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γλυκά Νερά: Στις 12 Απριλίου συνεχίζεται η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο δικηγόρος του, Δημήτρης Παπαϊωαννίδης, σημείωσε ότι η δίκη θα ξεκινήσει με την εξέταση των βασικών μαρτύρων.

«Το αντικείμενο του δικαστηρίου και αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η αξιολόγηση των γεγονότων εκείνης της ημέρας, αν ήταν ικανά να τον οδηγήσουν σε βρασμό για να κάνει αυτό το αδίκημα», είπε, επισημαίνοντας ότι η συμπεριφορά του πελάτη του το επόμενο διάστημα δεν έχει «ουσία».

«Θα εξεταστεί τι έγινε εκείνη την ημέρα και λίγο πριν και αν τα γεγονότα ήταν ικανά να τον οδηγήσουν στην πράξη του. Είναι εκεί για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες και τις αποδέχεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό

Πίστευε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Επί 38 ημέρες νόμιζε ότι είχε ξεγελάσει τους αστυνομικούς. Ότι ο ρόλος του συντετριμμένου χήρου είχε πείσει κι ότι σύντομα θα ξεκινούσε τη ζωή του απ’ την αρχή. Έσφαλε. Και στο τέλος «έσπασε». Και ομολόγησε ένα έγκλημα που συντάραξε όσο λίγα.

Ξημερώματα 11ης Μαΐου 2021. Τα τηλεοπτικά συνεργεία έχουν φτάσει έξω από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και καταγράφουν τις πρώτες εικόνες.

Μια γυναίκα, κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό. Αστυνομικοί δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει. Τα όσα γίνονται γνωστά δεν τα χωρά ο νους. Είχε προηγηθεί μια κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης που κινητοποίησε τις Αρχές.

Μια 20χρονη γυναίκα κείτεται νεκρή στο κρεβάτι της. Δίπλα της, η 11 μηνών κορούλα της να κλαίει. Λίγα μέτρα από στο κρεβάτι, ο άνδρας της δεμένος χειροπόδαρα με μονωτική ταινία και στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας, κρεμασμένο το σκυλί τους. Ο 33χρονος σύζυγος που επέζησε, ήταν εκείνος που είχε καλέσει το 100 και τώρα περιγράφει στους αστυνομικούς την ασύλληπτη τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένειά του. Αδίστακτοι ληστές μπήκαν από το παράθυρο στο υπόγειο του σπιτιού και σκότωσαν τη γυναίκα και μητέρα του παιδιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αντίστροφη μέτρηση

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν έξω από το εκκλησάκι του νεκροταφείου και την παρηγορεί. Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στην Αλόννησο ξανά, για το μνημόσυνο των 40 ημέρων από τον θάνατο της άτυχης γυναίκας. Λίγα λεπτά μετά, δυο αστυνομικοί με πολιτικά τον πλησιάζουν και του ζητούν να τους ακολουθήσει, δίχως να δώσουν στόχο.

Ο πιλότος λίγη ώρα μετά, βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται.

Εννέα ώρες μετά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολογεί ότι είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του και ότι εκείνος σκηνοθέτησε τη δήθεν ληστεία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά για να παραπλανήσει τις Αρχές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
άρμα μάχης σε ποταμό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνική τραγωδία! 800 Ουκρανοί στρατιώτες αφανίστηκαν στον ποταμό Δνείπερο σε αυτοκτονικές αποστολές -Με «κρέμασμα» απειλούν τον στρατηγό που τις διέταξε

Ο Ουκρανός στρατηγός Σοντόλ δέχεται απειλές και κριτική από όλη την χώρα μετά τις αυτοκτονικές αποστολές απόβασης στον...