Κοινωνία

Πάτρα: Προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Τέλος δεν έχει το θρίλερ της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών αλλά και της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως αποκάλυψε το Mega, ο θάνατος της 69χρονης τον Σεπτέμβριο του 2020, επήλθε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από προχωρημένη σήψη λόγω της κατάκλισης.

Μάλιστα, η οικιακή βοηθός ενημέρωσε την Ρούλα Πισπιρίγκου ότι η γυναίκα δεν είναι καλά για να λάβει την απάντηση ότι θα την φροντίσει η ίδια η Ρούλα.

Εκείνο, δε, που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι η Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενημέρωσε τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς για τον θάνατό της μια ημέρα προτού αυτός επέλθει, δηλαδή στις 12 Σεπτεμβρίου ενώ σύμφωνα με το πιστοποιητικό ο θάνατος της γυναίκας επήλθε στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...
Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...