Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εισαγγελική έρευνα για εγκληματική ενέργεια για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας

Σύμφωνα με τον capital.gr, ανοίγει επισήμως πλεον η εισαγγελική έρευνα για τη διερεύνηση τυχον εγκληματικής ενέργειας στους θανάτους και των δυτο άλλων πάιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Η εντολή δόθηκε σήμερα κι ενω η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι δύο φάκελοι των δικογραφιών για το θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας, αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας βρίσκονται στα χέρια δύο εισαγγελέων, υπό την εποπτεία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Η εισαγγελική έρευνα σκοπεύει να φωτίσει όλες τις πλευρές των δυο δικογραφιών που είχαν τεθεί στα αρχεία των εισαγγελιών Αθήνας και Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι εισαγγελείς θα εξετάσουν όλους τους ιατρικούς φακέλους προκειμένου να προχωρήσουν στα επομενα βήματα της έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι στο θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει εκτός το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους που επισημαίνεται στην ιατροδικαστικήέκθεση ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι "πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως( τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)" αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του.

Σχετικά με το θάνατο της Μαλένας, εχουν προκαλέσει προβληματισμό οι "δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα" που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα θα εξεταστεί, υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...
Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...