Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν θα πάει αύριο στο δικαστήριο- Όλα όσα θα υποστηρίξουν Δανδουλάκη Δροσάκη και Παπούλια

Ανίκανος σωματικά να παραστεί αύριο στο δικαστήριο είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

«Αύριο δεν είναι σε θέση σωματικά να έρθει στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μιας δίκης δεν θα είναι εκεί θα ζητήσω διακοπή της δίκης. Μετά αν δεν μπορεί να έρθει θα τον παρακαλέσω έστω και με καροτσάκι να έρθει» είπε στο Πρωινό. «Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου (για τη διακοπή), ο ένας συμφώνησε ο άλλος έφερε αντίρρηση» ανέφερε.

«Το πρόβλημα είναι παθολογικό, όχι ψυχολογικό. Έχει διαύγεια πνεύματος, σωματικά έχει πρόβλημα. υπάρχει η λύση να έρθει με το καροτσάκι. Έχει δυσκολία, έχει χάσει πάρα πολλά κιλά» είπε.

Σύμφωνα με την εκπομπή "το πρωινό", ο δημοσιογράφος ανέφερε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ότι ένας γυναικολόγος – μαιευτήρας θα καταθέσει και θα επιβεβαιώσει μαρτυρίες θυμάτων για πολύ σοβαρά περιστατικά στα οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. «Θα πέσουμε από τα σύννεφα από αυτά που θα πει ο γιατρός. Θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα με όσα θα πει, γιατί είναι επιστήμονας» είχε πει χθες ο Τάσος Τεργιάκης.

Αυτό λοιπόν το ρεπορτάζ ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο κύριος Δημητρακόπουλος το χαρακτήρισε αναληθές!Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Αν συνεχίσετε τα αναληθή ρεπορτάζ θα προσφύγω στη δικαιοσύνη», ακούγεται να λέει ο συνήγορος.Και πρόσθεσε: «Γιώργο το ρεπορτάζ είναι ρεπορτάζ, αλλά αυτό είναι τοξικό, δηλητηριώδες, ψευδές και συκοφαντικό!

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το παρών αύριο στο δικαστήριο θα δώσουν οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια, Λένα Δροσάκη και Χρύσα Παππά. 

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκαν κάποια από αυτά που πρόκειται να καταθέσουν οι τρεις πρώτοι ηθοποιοί ενώπιον του δικαστή.

Καταγγελία Λένας Δροσάκη

«Το 2007 γνώρισα τον καταγγελλόμενο στο πλαίσιο των επισκέψεων που διοργάνωνε η σχολή μου. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου και με προσέγγισε με έναν τρόπο που αρχικά μου φάνηκε εντελώς φιλικός και καλοπροαίρετος. Πολύ σύντομα όμως ο καταγγελλόμενος άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά και να με παρενοχλεί σεξουαλικά, στην αρχή πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασα στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πιεστικά “πότε θα του κάτσω”. 

Μετά από κάποια χρόνια, η Κάτια Δανδουλάκη μου πρότεινε να συμμετάσχω στην θεατρική παράσταση “Έγκλημα στο Οριέντ Εξπρές”  που θα ανέβαζε… Όταν πληροφορήθηκα ότι σκηνοθέτης της παράστασης θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, αρνήθηκα ευγενικά όμως η κυρία Δανδουλάκη με διαβεβαίωσε ότι θα φροντίσει η ίδια να μην προκύψει κανένα πρόβλημα. Μια ημέρα, και χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε φραστικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου, σε εμένα και σε συνάδελφό μου.

Η πρόβα διακόπηκε και εγώ το ίδιος βράδυ απευθύνθηκα κατ΄ ιδίαν στην κυρία Δανδουλάκη και της είπα, ευρισκόμενη σε κατάσταση μεγάλης ταραχής, ότι δεν αντέχω άλλο και δυστυχώς δε μου μένει παρά να αποχωρήσω από την παράσταση. Μετά από δυο ημέρες η κυρία Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δε θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη.

Κάτια Δανδουλάκη

Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία. Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό μου, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι ήρωες μιας επιβεβαιωμένης κάθαρσης, Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας  και η ζωή είναι ιερή.

Εβελίνα Παπούλια

Η ηθοποιός  από τη δική της πλευρά δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής τίποτα από όσα θα υποστηρίξει στο δικαστήριο.

https://youtu.be/EY4ShOfwvswhttps://youtu.be/8NeCRaZ4Mhghttps://youtu.be/0rCJqJXwVio

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...