Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Στρατηγός Λουκόπουλος: Ποιοι είναι οι στόχοι μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

«Είναι παρακινδυνευμένο να μιλάμε για τις ακριβείς στοχεύσεις του Ρωσικού στρατού, από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε ούτε το χρονοδιάγραμμα, ούτε το επιτελικό σχέδιο του», αναφέρει ο κ. Λουκόπουλος στην σημερινή εκπομπή του 98.4.

Ο αντιστράτηγος ε.α και εκτελεστικός διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ευρωμεσογειακής Ασφάλειας και Συνεργασίας, Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, αναλύει στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 με βάση και την εμπειρία από την διδασκαλία του στο παρελθόν στην Στρατιωτική Ακαδημία του Κιέβου, το τι πραγματικά συμβαίνει με βάση τα όσα όπως χαρακτηριστικά γνωρίζουμε και δεν είναι τα περισσότερα, σε καθαρά στρατιωτικό πεδίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως τονίζει ίσως αργότερα, αλλά σταθερά, ο Ρωσικός στρατός φαίνεται να προχωρά καθοριστικά με τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας να μην φαίνεται να έχουν την απαραίτητη επιτελικά διοίκηση και επικοινωνία, την ώρα που είναι αξιοζήλευτη η αντίσταση που προβάλλει ο απλός Ουκρανικός λαός.

Είναι παρακινδυνευμένο να μιλάμε για τις ακριβείς στοχεύσεις του Ρωσικού στρατού, από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε ούτε το χρονοδιάγραμμα, ούτε το επιτελικό σχέδιο του, ούτε ποιες στρατιωτικές στοχεύσεις έχει που θα υπηρετούν τον πολιτικό στόχο όπως του έχει τεθεί από την ηγεσία του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...